Kambodža

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Kambodža

Prodaje se nekretnina u Kambodži

Kambodža je država u jugoistočnoj Aziji, čiji krajolik uključuje niske ravnice, deltu Mekong, planine i obalu Siamskog zaljeva. U glavnom gradu Phnom Penhu nalazi se središnja tržnica u stilu Art Deco, pjenušava Kraljevska palača i Nacionalni muzej.

Ograničava Tajland na sjeverozapadu, Vijetnam na istoku i Tajlandski zaljev na jugozapadu.

Posjedovanje vile, stana ili općenito bilo koje imovine je uvjet koji karakterizira ne samo one koji se namjeravaju preseliti u ovu zemlju koja je u stalnom razvoju, već i one koji traže mogućnosti za ulaganja u nekretnine i nekretnine na prodaju u Kambodži; ova je druga opcija nesumnjivo realistična jer je tržište nekretnina u Kambodži još uvijek u fazi razvoja.

Srećom, novi zakon o nekretninama dostupan strancima nedvojbeno je pomogao razvoju ovog važnog gospodarskog sektora i na rast transakcija nekretninama sigurno je utjecao.

Važno je da prije ulaganja i kupovine nekretnine na prodaju u Kambodži upoznate mogućnosti ulaganja u nekretnine, njihove porezne implikacije, pravne razlike koje karakteriziraju tržište stanova i vila u Kambodži, kao i moguća rješenja.

Kambodža brzo postaje zemlja sa stabilnim gospodarstvom i izgledi su od izuzetnog interesa ako uzmemo u obzir da rast udvostručuje stopu inflacije.

Suočena s neprekidnom i nezaustavljivom ekspanzijom turističkog sektora, što ima izravan učinak na tržište nekretnina u Kambodži, te uz nedavna otkrića nafte, plina i minerala, ekonomska budućnost zemlje izgleda više nego sjajna.

Naravno, infrastrukturni sustav općenito je i dalje slab, a mnogi sektori gospodarstva još uvijek razvijaju prije nego što se mogu smatrati pouzdanim, ali upravo u svjetlu ovih naizgled negativnih elemenata tržište nekretnina nudi ogromne mogućnosti dostupnim investitorima , suočiti se s često vrlo sadržanim kapitalom kako bi iskoristili priliku.

Ulaganje i kupnja nekretnine na prodaju u Kambodži može biti izuzetno zanimljiva i korisna; veliki gospodarski prinosi su nadohvat investitora sposobnih razumjeti kako prividne i objektivne slabosti sustava Kambodže ujedno predstavljaju najbolje jamstvo za rast vrijednosti njihovih nekretnina.

Posjedovanje imanja u Kambodži više je nego ikad prije i to u velikoj mjeri; naročito vile koje su dostupne u Kambodži, obično u turističkim mjestima na razini, predstavljaju dobru profitabilnost kao i snažnu revalorizaciju kapitala uloženog u kupovinu.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 35519

Prodaja Hotel, Kambodža, Phnom Penh, Siem Reap, soksan road, siem reap

314,144.05HRK
Prodaja
Hotel

4000 m²
9 soba boutique hotel u Siem reap! prostrana soba s balkonom i kamenom kupelji dobar položaj na soksan cesti u Siem koru bazen krovna terasa u po...
Cod. 31006

Prodaja Hotel, Kambodža, Phnom Penh, Siem Reap, Siem Reap

5,026,304.87HRK
Prodaja
Hotel

700 m²
19 soba Boutique Hotel za prodaju u Siem Reap, Kambodža. Isplativo i velika ulaganja u nekretnine. Već postoji stanar s 2 godine ostaje na njihovoj na...
Most @ Phnom Penh, Kambodža **************************************** Detalji razvoj: ~ Freehold Ulaganje na odličnoj lokaciji ~ Pješačka udaljen...
Cod. 27853

Prodaja Poljoprivredno gospodarstvo, Kambodža, Phnom Penh, Phnom Penh, Phnom Penh

Reserved negotiation
Prodaja
Poljoprivredno gospodarstvo

98541 m²
poljoprivredni busines za prodaju
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB